SPORTSKI ROĐENDANI SU
NAJPOPULARNIJI ROĐENDANI

Sportski rođendani predstavljaju nezaboravnu avanturu za decu školskog uzrasta, a Arena Fun Factory je idealno mesto za njihovu organizaciju. Arena Fun Factory je  deo sportskog kluba Arena No1 koji postoji više od jedne decenije i osnovana je od strane ljubitelja različitih sportova i zdravog života.

Nalazimo se u ulici Stefana Prvovenčanog 28. U prostoru od 400m2 smešten je deo za roditelje i sportski sadržaji za decu:

Prostor je organizovan tako da se mogu održati paralelno dva sportska rođendana, ali moguća je i organizacija događaja i za odrasle.

Najbolje igre

Nezaboravna zabava za najmlađe, ali i za odrasle!

Profesionalno osoblje

Uvek ljubazni i nasmejani operateri.

Kompletna usluga

Svi se vraćaju ponovo zato što se maksimalno posvetimo našim gostima.

MODERNO OPREMLJEN PROSTOR NUDI MNOŠTVO
SPORTSKIH I ZABAVNIH AKTIVNOSTI

U nameri da se fizička aktivnost u proslavi rođendana pravilno dozira, vodeći pri tom računa o potrebama i uzrastu slavljenika i gostiju, imamo u ponudi raznovrsne rođendanske pakete koji se izvode po utvrđenim programima.

Pored sportskih rođendana i dnevnog igranja, kod nas mozete organizovati i team building, iznenaditi dragu osobu poklon vaučerom za dva sata naših aktivnosti. Takođe, organizujemo rođendane na otvorenom prostoru, predstave, dodele paketića i dr.

Zabava za decu i za roditelje koja se dugo pamti i prepričava.

Dođi, vidi i zabavi se!

Sportski rođendani u Areni Fun Factory - arkadne igre
Sportski rođendani u Areni Fun Factory - kafić za roditelje
CAFFE ARENA FUN FACTORY

U sklopu rođendaonice nalazi se caffe Arena Fun Factory.  Komforan i  klimatizovan ambijent poseduje 43 sedeća mesta.

Pored širokog izbora pića, sveže ceđenih napitaka i raznih vrsta kafa, gostima se nude i osvežavajući alkoholni i bezalkoholni kokteli.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...