LASER TAG U BEOGRADU - NAJPOPULARNIJA AKTIVNOST NA DEČIJIM ROĐENDANIMA

Laser tag u Beogradu je spoj visoke tehnologije i sposobnosti dečije mašte da se “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja.

Video igre poput Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a prenesene su sa monitora Vaših računara u stvarnost uz pomoć ovog novog vida zabave.

Laser Tag u Beogradu - Arena Fun Factory

Za igranje laser tag-a nije neophodna dodatna oprema.

Potpuni doživljaj simulacije oružanog sukoba stvaraju zvučni efekti pucnja i punjenja “oružja” dok menjate okvir ili senzor pogotka koji se oglašava, ako ste manje spretni od svojih protivnika.

Na kraju igre, učesnici će moći da vide ko je bio bolji u okršaju.

LASER TAG OPREMA

Laser tag je borba laserskim oružjem i infracrvenim zracima. Nastala je još davne 1979. sa jednostavnim pravilima i još jednostavnijom opremom.

Oprema se sastoji od jedne laserske puške, koja zapravo predstavlja odašiljač za infracrvene zrake. Takođe, tu su i prsluk, ogrlica ili kaciga, koji su osetljivi na infracrvene zrake. Kada svoj odašiljač usmerite ka senzoru koji registruje infracrveni zrak, on će reagovati kao da ste ˝pogođeni laserom˝.

Za laser tag u Beogradu godine nisu važne, jer se podjednako zabavljaju i deca i odrasli.

Kada se uporedi sa paintball-om, ova igra je bezbednija. Ne ispaljuju se pravi projektili, pa ne morate razmišljati o tome da li će vam ostati modrice.

LASER TAG U BEOGRADU
KAO TEAM BUILDING

Laser tag u Beogradu je i odlična team building aktivnost, jer doprinosi izgradnji timskog duha.

Vaši zaposleni će morati da osmisle zajedničku strategiju. Tako uče da slušaju jedni druge i da donose zajedničke odluke. Igra je tako koncipirana da moraju da čuvaju leđa jedni drugima, pa se stvara osećaj zajedništva.

Laser tag u Beogradu team building - Arena Fun factory

Ukoliko želite da saznate više o pravilima i da pročitate neke zanimljivosti o ovoj igri, možete pročitati naš blog ili posetite naš sajt www.lasertag-beograd.com.

Okupite najbolje prijatelje, a mi vas čekamo da se zajedno zabaljamo i stvaramo nezaboravne uspomene.

Oživite svet iz vaše mašte i zaigrajte najpopularniju igru današnjice.

Laser tag u Beogradu u Areni Fun Factory
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...