Escape room rođendani

About Escape room rođendani

– Potraga za poklonima –

 

 

Da li su vam dosadile standardne proslave rođendana? Verovatno ste obišli većinu igraonica u Beogradu i pomislili kako je svuda ista ponuda. Arena Fun Factory vam je pripremila nešto novo i drugačije – escape room rođendane.

Niko ne želi dosadnu proslavu rođendana. Escape room rođendani su novitet, što znači da će većina prvi put učestvovati u ovakvoj igri i zbog toga su oni izuzetno popularni. To je atraktivna aktivnost koja će oduševiti svako dete.

 

Escape room rođendani - Proslava rođendana u Areni Fun Factory

 

Escape room rođendani u Areni Fun Factory

 

Arena Fun Factory godinama uspešno organizuje sportske rođendane. Ovaj put smo odlučili da naše sporstke aktivnosti (laser tag, laser maze, veštačku stenu, streličarstvo, paintball mete) uklopimo u nezaboravni escape room rođendan koji je prilagođen deci.

Ovo jedinstveno iskustvo će sigurno začiniti rođendan. Deca će se zbližiti, razvijaće timski duh, a na kraju će svi biti nagrađeni, jer ih vodimo u potragu za poklonima. Mnogo izazova će biti pred njima, ali zajedno će uspeti sve da ih savladaju.

U našoj fabrici zabave akcenat je na aktivnosti dece, na dobroj zabavi i nezaboravnim uspomenama.

 

Escape room rođendani - Proslava rođendana u Areni Fun Factory

 

Escape room rođendani – ponuda

 

Deca će imati priliku da se nađu pred raznim izazovima koje treba da reše. Escape room rođendan je prilagođen deci tako da ne postoji mogućnost od nerešavanja zadataka, jer će dobijati hintove i imaće pomoć animatora.

Takođe, ovaj escape room nije ograničen na mali broj dece, tako da ne morate brinuti o tome da li je ovo odgovarajući tip rođendana za vas.

Program je osmišljen kao potraga za poklonima koje će svako dete dobiti na kraju.

Cena obuhvata sve aktivnosti, poklone, neograničenu hranu i piće za decu. Cena po detetu iznosi 1900 dinara.

Rezervišite svoj rođendan na vreme. Posetite nas kako biste se uverili šta vam sve nudimo ili nas pozovite na 069 69 69 04 za rezervaciju rođendana i sva dodatna pitanja.

Ne gubite više vreme na standardnu proslavu rođendana, omogućite svom detetu zabavnu avanturu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.

 

 

 

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...