Dečije letnje igre

 

Dečije letnje igre otpočele su 4. avgusta u organizaciji Turističke organizacije, a pod pokroviteljstvom GO Savski venac. Održavaće se svakog vikenda do kraja avgusta od 17h do 21h, a sav sadržaj za decu je bio i biće besplatan. 

Naša igraonica Arena Fun Factory je podržala ovu manifestaciju i pridružila joj se kako bismo dodatno obogatili sadržaj za decu. Mi smo tu da vam omogućimo da uživate u raznim sportskim aktivnostima, ali i da se oprobate u streličarstvu i budete poput Robina Huda, neustrašivog pobunjenika i odmetnika iz Šervudske šume.

Dečije letnje igre Arena Fun Factory - streličarstvo

Dečije letnje igre su manifestacija na kojoj su učestvovali i dečiji omiljeni junaci.

Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi Šašava družina mališani su se mogli družiti sa Gusarom Ilom i Klovnicom Bicom, kao i JETT-om i Nindža Kornjačom.

Dečije letnje igre - maskota

Najmlađi su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima Šašave družine iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu.

Vitezovi su opet bili sa nama i mališaima su prenosili svoje znanje. Najmlađi su čak mogli i da se oprobaju i uživaju u jahanju konjića.

Na bini je najpre nastupio Klovn Balondžija Klovn Šašavko kome se pridružila Klovnica Bica. Publika je bila oduđevljena njihovim nastupom sa balonima od sapunice.

Dečije letnje igre - nastup klovna

Nakon ove sjajne predstave posetioci su uživali uz nastup koji su izvele članice plesne škole orijentalnog plesa Aleksandra Jojo.

Posetili su nas i Maša i Medved koji su izveli predstavu „Maša i Medved- Maša ide u Vrtić“,a onda je usledilo i  fotografisanje sa posetiocima.

Malo smo se raspevavali uz Muzičku radionicu, a onda nam se pridružila i Škola engleskog jezika Helen Doron koja je kroz kretivan rad deci prenosila svoja znanja engleskog jezika.

Dođite da se zajedno igramo, plešemo, uživamo u omiljenim predstavama i družimo se sa omiljenim junacima. Očekujemo vas sa nestrpljenjem. 

Dečije letnje igre - plakat s informacijama

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...