Zašto proslavljati dečiji rođendan u igraonici?

 

Dečiji rođendan je najbolji razlog svake godine da organizujemo žurku na kojoj ćemo okupiti familiju, prijatelje i dugare naše dece. Kao i svaka druga vrsta zabave, proslava dečijeg rođendana uključuje neke elemente koji doprinose njenom uspehu.

Očigledno je da svako dete i njegovi roditelji žele rođendansku zabavu koja će se dugo pamtiti. Izuzetno bitan faktor je mesto na kojem se rođendan održava. Dobre vesti su da danas roditelji imaju mnoštvo opcija.  Dečiji rođendan u igraonici je rešenje za koje se većina roditelja odluči, evo par razloga zašto je to baš tako.

Za početak, igraonice su dizajnirane za decu, tako da roditelji ne moraju da razmišljaju o njihovoj sigurnosti.

dećiji rođendan u igraonici arena fun factory

 

Osim toga, kada se roditelji odluče za proslavu dečijeg rođendana u igraonici ne moraju da razmišljaju o pripremi hrani ili neredu nakon zabave. Stručno osoblje će se pobrinuti da deca dobiju hranu i sokove, a počistiće i nered kad se proslava završi. Dakle, neće samo deca uživati na zabavi, već i njihovi roditelji.

Kada roditelji organizuju dečiji rođendan kod kuće moraju da razmišljaju i o igrama koje će zabaviti mališane. S druge strane, proslava dečijeg rođendana u igraonici  pomaže roditeljima da  izbegnu ovaj posao koji oduzima mnogo vremena.  

Naša Arena Fun Factory ima najraznovrsniji sportski sadržaj:

Dok se deca zabavljaju, roditelji se mogu opustiti u prijatnom ambijentu našeg kafea ili se i oni mogu oprobati u ovim igrama. Ne treba zaboraviti da će sve ove igre i specijalna oprema pružiti deci dobru fizičku aktivnost, a možda će ih i ohrabriti da razvijaju neku novu veštinu ili hobi.

Sve što vi treba da uradite jeste da odaberete rođendanski paket koji želite za vaše dete i da se opustite. Stručno osoblje će sve organizovati bez ikakvih problema i stresnih situacija.

Dečiji rođendani obično počinju tiho i mirno, ali se nakon nekog vremena pretvaraju u nešto što je teško kontrolisati. Ovo je još jedan ralog zašto je najbolja opicija za proslavu rođendana baš igraonica. Osoblje koje ima iskustvo, znanje i stručnost za takav događaj vodiće računa o svemu, a vi ne morate brinuti ni o čemu već se možete prepustiti uživanju.

 

Zašto je bitno proslavljati dečiji rođendan?

 

Za decu je najvažniji dan u godinu njihov rođendan, definitivno važniji i od bilo kog raspusta. Oni broje mesece, nedelje, dane, sate i minute do njihovog posebnog dana pitajući svaki dan mamu i tatu ,,Je li danas taj dan?”. Videvši to očekivanje, roditelji ne mogu da ostanu neutralni već žele da taj posebni dan bude najbolji dan u godini za njihovo dete.

Hajde sada da istražimo zašto je proslava rođendana važna za zdrav razvoj deteta:

  • Povećanje samopouzdanja

Kao što je važno da naučimo dete da bude velikodušno i da brine o drugima, u redu je da ih jednom godišnje pustimo da budu malo sebični i da se osećaju kao da su centar svemira. Izuzetno je važno za povećanje samopouzdanja kod deteta da vidi svoje drugare kako dolaze na njegov poseban dan da mu čestitaju rođendan i da ga zajedno proslave. To im daje osećaj prihvaćenosti od svojih vršnjaka i doprinosi da se osećaju srećno i voljeno.

dečiji rođendan u igraonici arena fun factory

  • Stvaranje prijateljstva

Na vama je da odlučite da li na rođendan želite da pozovete samo najbolje drugare ili ceo razred, ali, u svakom slučaju, zabave pomažu deci da se socijalizuju u većim grupama, što nije tako jednostavno kao što zvuči. Socijalizacija u većoj grupi se razlikuje od ćaskanja sa drugom. Dete treba da uzima u obzir sve ljude oko sebe, da izbegava šaputanje sa drugarom ili izdvajanje sa nekom osobom iz grupe. Deca uče da budu socijalana i da uspostavljaju međusobnu interakciju u opuštenoj atmosferi dok se igraju.

dećiji rođendan u igraonici arena fun factory

 

  • Stvaranje uspomena za ceo život

Na sportskim rođendanima u Areni Fun Factory deca imaju mogućnost da probaju nešto novo i drugačije, uče se timskoj saradnji, savladavaju strah od visine i pre svega se sjajno zabavljaju. Divno je čuti svoje dete kako i nakon šest meseci prepričava svoj rođendan do detalja. Detinjstvo je doba kada se čovek oblikuje, zato je bitno da se stvori što više lepih uspomena. Dečiji rođendan u igraonici je sjajan način da se to ostvari, a mi smo tu da vam pomognemo u tome.

dečiji rođendan u igraonici arena fun factory

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...