Team building

Team building

tb slika za sajt

Koncept TEAM BUILDING („izgradnja tima“) predstavlja skup aktivnosti koje omogućavaju zaposlenima poboljšanje međusobnih odnosa, komunikacije i timskog duha. Prilikom susreta van svakodnevnog posla, svi članovi učestvuju u događaju na jedan utvrđen i razigran način, ostvarujući tako zajedničke ciljeve – upoznavanje i zbližavanje svih članova, što čini osnovu kvalitetnog tima. Efikasan timski rad i uspeh podrazumeva postepen proces koji i počinje prvim korakom: definisati tip grupe kojoj pripadamo. Svi članovi moraju imati jasnu sliku o tome šta su ciljevi, koja je uloga svakog pojedinca, ko bi sa kim mogao da radi i kakvu strategiju treba pratiti.

Team building je nastao u Americi u kompanijama za ljudske resurse kao tehnika promovisanja i unapređivanja odnosa među rukovodiocima korporacije. Nakon toga zbog odličnih rezultata u međuljudskim odnosima njegova upotreba je proširena na sve korporativne slojeve. Danas se koristi kao uobičajena aktivnost pri poboljšanju timova i rešavanju konflikata.

Na prvi pogled, koncept team building-a deluje kao skup rekreativnih aktivnosti ali je kasnija analiza daje izvanredne rezultate u poboljšanju odnosa među učesnicima, partnerstvu, veštini organizacije, timskom radu ili rukovodstvu.

prezentacije, seminari i promocije

ŠTA RADIMO?

Specijalizovani smo za programe avanturističkih aktivnosti, grupne dinamike, igre i vežbe motivacije i izgradnje tima. Ove aktivnosti savršen su pokazatelj toga kako ekipa reaguje, kako biste analizirali učinak i koordinaciju. Nudimo kompletan program aktivnosti za grupe – poboljšajte performanse svoje kompanije putem motivacionih igara! Programi su organizovani i definisani u skladu sa karakteristikama tima učesnika (starost, pol, vrednosti i mogućnosti, poslovni stil, itd.). Tokom realizacije programa spontano nastaje ponašanje koje je inače u radnom okruženju teško ostvariti. Dodeljivanjem zadataka, neguju se liderske sposobnosti, stiče se poverenje i timska kohezija oko zajedničkog cilja.

tb za sajt 3

KAKO RADIMO?

Naviknuti smo da poslovni svet stalno teži tradicionalnim metodama usavršavanja – pasivno sedenje u prostoriji i slušanje govornika… Naš predlog se zasniva na utvrđenom konceptu – Arena Fun Factory je brend zabave. Razonoda i fizička aktivnost su osnova za nova saznanja.

Naši zaposleni će Vam pomoći da na adekvatan način podstaknete stvaranje atmosfere neophodne da bi se olakšalo ostvarivanje ciljeva team building-a. Aktiviraćete se fizički, intelektualno i emotivno. Spoznaćete radne veštine i način da ih uključite u svakodnevne radne aktivnosti. Težište programa je poboljšanje komunikacije, energije, posvećenosti, inicijative, timskog duha, identifikovanje sinergije, upravljanje pritiskom… Ova strategija kombinuje slobodno vreme, avanturu i zabavu u cilju da upozna zaposlene sa izazovima koje je kompanija postavila, i značajno poboljšava lojalnost i motivaciju radnika.

tb sajt tri slike

Pogledajte detaljniju ponudu, izaberite neki od paketa i dođite da se družimo zajedno!

'