Koncept

Team building („izgradnja tima“) predstavlja skup aktivnosti koje omogućavaju zaposlenima poboljšanje međusobnih odnosa, komunikacije i timskog duha.
Prilikom susreta van svakodnevnog posla, svi članovi učestvuju u događaju na jedan utvrđen i razigran način, ostvarujući tako zajedničke ciljeve – upoznavanje i zbližavanje svih članova, što čini osnovu kvalitetnog tima.
Efikasan timski rad i uspeh podrazumeva postepen proces koji i počinje prvim korakom: definisati tip grupe kojoj pripadamo. Svi članovi moraju imati jasnu sliku o tome šta su ciljevi, koja je uloga svakog pojedinca, ko bi sa kim mogao da radi i kakvu strategiju treba pratiti.

Team building
Team building

Šta radimo

Specijalizovani smo za programe avanturističkih aktivnosti, grupne dinamike, igre i vežbe motivacije i izgradnje tima.
Ove aktivnosti savršen su pokazatelj toga kako ekipa reaguje, kako biste analizirali učinak i koordinaciju.
Nudimo kompletan program aktivnosti za grupe, poboljšajte performanse svoje kompanije putem motivacionih igara! Programi su organizovani i definisani u skladu sa karakteristikama tima učesnika (starost, pol, vrednosti i mogućnosti, poslovni stil, itd.). Tokom realizacije programa spontano nastaje ponašanje koje je inače u radnom okruženju teško ostvariti. Dodeljivanjem zadataka, neguju se liderske sposobnosti, stiče se poverenje i timska kohezija oko zajedničkog cilja.

Početak

Team building je nastao u Americi u kompanijama za ljudske resurse kao tehnika promovisanja i unapređivanja odnosa među rukovodiocima korporacije. Nakon toga zbog odličnih rezultata u međuljudskim odnosima njegova upotreba je proširena na sve korporativne slojeve. Danas se koristi kao uobičajena aktivnost pri poboljšanju timova i rešavanju konflikata.

Na prvi pogled, koncept team building-a deluje kao skup rekreativnih aktivnosti ali je kasnija analiza daje izvanredne rezultate u poboljšanju odnosa među učesnicima, partnerstvu, veštini organizacije, timskom radu ili rukovodstvu.

Team building
Team building

Kako radimo

Naviknuti smo da poslovni svet stalno teži tradicionalnim metodama usavršavanja; pasivno sedenje u prostoriji i slušanje govornika.
Naš predlog se zasniva na utvrđenom konceptu – Arena Fun Factory je brend zabave. Razonoda i fizička aktivnost su osnova za nova saznanja.
Naši zaposleni će Vam pomoći da na adekvatan način podstaknete stvaranje atmosfere neophodne da bi se olakšalo ostvarivanje ciljeva team building-a. Aktiviraćete se fizički, intelektualno i emotivno. Spoznaćete radne veštine i način da ih uključite u svakodnevne radne aktivnosti. Težište programa je poboljšanje komunikacije, energije, posvećenosti, inicijative, timskog duha, identifikovanje sinergije, upravljanje pritiskom… Ova strategija kombinuje slobodno vreme, avanturu i zabavu u cilju da upozna zaposlene sa izazovima koje je kompanija postavila i značajno poboljšava lojalnost i motivaciju radnika.

Pogledajte detaljniju ponudu,
izaberite neki od paketa
i dođite da se družimo zajedno!

Team building Arena No 1

Ovo su samo neki od utisaka naših zadovoljnih klijenata. Pozivamo Vas da nam se pridružite zajedno sa svojim kolegama i prijateljima u paintball i drugim igricama i sa njima podelite ovo predivno iskustvo TEAM BUILDING događaja koje specijalno za Vas i Vaše potrebe organizuje Arena No1.

 

 

Arena No 1

Pogledajte šta još radimo, sigurno ćete naći nešto za vas….