Sportski rođendani

Sportski rođendani

Rođendan je samo Vaš dan, dan kada sebe ili svoje mališane želite da obradujete samo najboljim stvarima. Mi smo tu da upakujemo Vaše želje u neki od paketa naših sadržaja! Arena Fun Factory je idealno rešenje ako želite originalnu, zabavnu i sadržajno bogatu proslavu. Na raspolaganju su Vam veštačka stena, paintball mete, streličarstvo, kuglana, bilijar, avantura park, arkadne igre, prijatan ambijent našeg kafea, ljubazno i profesionalno osoblje – čitava mala fabrika zabave samo za Vas.

Organizacija rođendana

Rođendan je dešavanje koje uključuje jedan ili više sadržaja, a po izboru slavljenika ili roditelja sa kojim se rođendanska proslava ugovara. Cilj zaposlenih u Arena Fun Factory je da slavljeniku i prisutnim gostima pruži originalnu, zabavnu i sadržajno bogatu proslavu.

NEX_2210 NEX_2121 NEX_2253 NEX_2248 NEX_2241 NEX_2223 NEX_2155 NEX_2138 NEX_2125

Popusti i akcije

Prošlogodišnji slavljenik ima popust na ukupan iznos koštanja rođendana. Imati u vidu mesečne akcije pri ugovaranju rođendana. Za sve informacije i rezervacije rođendana obratiti se na broj 069/69-69-04, menadžeru sportskih rođendana Marici Marinković.

'