Paintball je apsolutni svetski hit u kategoriji ekstremnih sportova. U toj igri učesnici obučeni u specijalne kombinezone ( sa zaštitnim maskama na licu), pomoću specijalnih pištolja markera, koji izbacuju kuglice sa bojom, simuliraju vremenski ograničene vatrene okršaje. Dve ekipe bore se jedna protiv druge. To je glavna nit igre koja u sebi objedinjuje i sport, i zabavu, i neprevaziđen adrenalinski doživljaj i intezivno oslobađanje od stresa. Ono što smo pripremili za mališane je mnogo blaža varijanta, radi se o paintball statičnim metama.

Deca imaju priliku da se kroz zabavu susretnu sa takmičarskim pucanjem u metu gde će da savladaju najosnovniju tehniku nišanjenja. Ovde će deca morati dobro da nanišane a kad čuju zvuk pogotka u metu, razvućiće im se osmeh na lice, dok će ostala deca to da proprate navijanjem. U ovoj aktivnosti podjednako uživaju i devojčice i dečaci, bez obzira na uzrast, a uvereni smo da ni roditelji neće odoleti iskušenju da ispale bar jednu kuglicu.

Uz ostale igre iz odabranog paketa, paintball mete će upotpuniti zabavu, a takmičarski duh će biti i dalje prisutan. Ova aktivnost može poslužiti i kao mali predah, pošto će mališani morati malo da zastanu i koncentrišu se na nišanjenje. Mete su postavljene u redu od najveće do najmanje. Pogodak u najveću donosi najmanje poena, dok pogodak u najmanju donosi najviše, a odluka je na mališanima gde će gađati. Kao i uz svaku drugu aktivnost i ovde smo obezbedili instruktora koji će sve vreme biti pored mališana i koji  će ih naučiti kako pravilno da nanišane, kako da drže pušku, ali će ih uputiti i u osnovna pravila bezbednosti, kojih se moraju pridržavati, kako bi zabava bila potpuna i sigurna.

Paintball mete

Pogledajte Arenin Paintball sajt
i posetite facebook page

Arena No 1

Pogledajte šta još radimo, sigurno ćete naći nešto za vas….