Laser tag

LASER TAG U BEOGRADU - NAJPOPULARNIJA AKTIVNOST NA DEČIJIM ROĐENDANIMA

Laser tag igra je spoj visoke tehnologije i sposobnosti dečije mašte da se “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja. Video igre poput Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a prenesene su sa monitora Vaših računara u stvarnost uz pomoć ovog novog vida zabave.

Za igranje laser tag-a nije neophodna dodatna oprema. Potpuni doživljaj simulacije oružanog sukoba stvaraju zvučni efekti pucnja i punjenja “oružja” dok menjate okvir ili senzor pogotka koji se oglašava, ako ste manje spretni od svojih protivnika.

Na kraju igre, učesnici će moći da vide ko je bio bolji u okršaju.

Laser tag je borba laserskim oružjem i infracrvenim zracima. Nastala je još davne 1979. sa jednostavnim pravilima i još jednostavnijom opremom.

Oprema se sastoji od jedne laserske puške, koja zapravo predstavlja odašiljač za infracrvene zrake, i prsluka, ogrlice ili kacige, koji su osetljivi na infracrvene zrake. Kada svoj odašiljač usmerite ka senzoru koji registruje infracrveni zrak, on će reagovati kao da ste ˝pogođeni laserom˝.

Za ovu igru godine nisu važne, jer se podjednako zabavljaju i deca i odrasli. Kada se uporedi sa paintball-om, bezbedniji je jer se ne ispaljuju pravi projektili, pa ne morate razmišljati o tome da li će vam ostati modrice.

Laser tag igra je i odlična team building aktivnost, jer doprinosi izgradnji timskog duha. Vaši zaposleni će morati da osmisle zajedničku strategiju, a samim tim uče da slušaju jedni druge i da donose zajedničke odluke, a igra je tako koncipirana da moraju da čuvaju leđa jedni drugima, pa se stvara osećaj zajedništva.

Ukoliko želite da saznate više o pravilima i da pročitate neke zanimljivosti o ovoj igri, možete pročitati naš blog ili posetite naš sajt www.lasertag-beograd.com.

Sada možete da svratite u Arenu Fun Factory i oprobate se u ovoj igri bilo kada, jer mi imamo i dnevnu igraonicu. Zato okupite najbolje prijatelje, a mi vas čekamo da se zajedno zabaljamo i stvaramo nezaboravne uspomene.

Laser tag u Areni Fun Factory
Laser tag u Areni Fun Factory
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...