Laser Tag rođendan

Laser tag je potpuno bezbedna igra poput Counter Strike-a. Puške ispaljuju laserske zrake koje puške suparničkog tima registruju, a rezultati se kompjuterski očitavaju u posebnom programu.

Vaše dete će biti oduševljeno time što može da “uskoči” u svoj omiljeni lik iz video igre. Za uživanje u ovoj igri nije potrebna zaštitna oprema. Posle ove igre sledi kratak predah, odnosno pauza za hranu i osveženje, nakon čega će se mališani oprobati u veštini gadjanja lukom i strelom. Vaše dete će ispuniti svoju želju da gađa lukom i strelom i pretvoriti se u pravog Robina Huda. Nakon streličarstva, mališani će moći svoju preciznost da testiraju i kroz pucanje iz paintball puške.

Laser Tag

Laser tag igra

je spoj visoke tehnologije i sposobnosti dečije mašte da se “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja. Video igre poput Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a prenesene su sa monitora Vaših računara u stvarnost uz pomoć ovog novog vida zabave.

Za igranje laser tag-a nije neophodna dodatna oprema. Potpuni doživljaj simulacije oružanog sukoba stvaraju zvučni efekti pucnja i punjenja “oružja” dok menjate okvir ili senzor pogotka koji se oglašava, ako ste manje spretni od svojih protivnika. Na kraju igre, učesnici će moći da vide ko je bio bolji u okršaju.

 
Laser Tag

Pogledajte Arenin Laser Tag sajt
i posetite facebook page

Arena No 1

Pogledajte šta još radimo, sigurno ćete naći nešto za vas….