Stoni fudbal se često igra po barovima, kafićima i igraonicama. Izuzetno je društvena igra koja pravi odličnu atmosferu među igračima. Stoni fudbal ima nekoliko pravila. Da biste započeli igru, lopta se servira na bočnoj strani stola ili jednostavno postavljena na noge figure u centru stola. Pobednik se lako određuje. Ekipa ili osoba koja postigne više golova od unapred određenog broja golova (5 ili 10), je pobednik.

 

Arkadne igre
Arkadne igre

Pikado je igra u kojoj jedan ili više takmičara bacaju iz ruke male strelice (na čijim krajevima su pera) u okruglu metu koja je podeljena na polja i svako od njih nosi određen broj bodova. Pikado je igra za razonodu ali može biti i profesionalan sport. Postoji nekoliko različitih načina na koji se igra pikado, kao što su cricket, high score, a najpopularniji su 301, 501 i 701. Igrači naizmenično bacaju po tri strelice u tablu, a zatim se sabraju brojevi pogođenih polja. Cilj igre je da od dogovorenog broja (301, 501 ili 701) igrači dođu do nule.

Kran je aparat u kome se nalaze razne igračke. Cilj igre je uhvatiti neku od igračaka hvataljkom kojom se upravlja uz pomoć ručice koja se nalazi sa spoljne strane krana. Ovaj sadržaj je naročito atraktivan za decu.

Arkadne igre
Arkadne igre

Testirajte svoju snagu! U Areni Fun Factory imate priliku da izmerite jačinu Vaših udaraca! Dok Vi udarate krušku, digitalni brojčanik meri snagu koju ste upotrebili pri udarcima i na kraju Vam sve pokazuje u brojkama! Dođite da isprobate!

Vazdušni hokej (Air hokej) je stona igra koju možete igrati samostalno, ili u paru, a kojoj je glavni cilj dobijanje bodova ubacivanjem paka u protivnički gol, korišćenjem ručne palice. Za igranje je potreban poseban sto sa izbušenom površinom kroz koju struji vazduh, na kome lebdi pak. Igra je vremenski ogranicena i traje 3 minuta. Vazdušni hokej predstavlja svojevrsnu zabavu, bez obzira na uzrast.

Arkadne igre
Arkadne igre

Basket je popularna i svima poznata igra. Aparat ima dva koša, namenjen je zabavi i rekreaciji, igra se najčešće u paru. Poene postižete ubacivanjem lopte u koš, kao u pravom basketu, poenta je da za kratko vreme postignete što veći broj koševa i pobedite.

Arena No 1

Pogledajte šta još radimo, sigurno ćete naći nešto za vas….